Mese lemn cu picioare metal Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice cruce - 6 persoane Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice cruce - 6 persoane
Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice cruce - 6 persoane
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Mese lemn cu picioare metal /  Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice cruce - 6 persoane
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Scari din lemn Mese din lemn

Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice cruce - 6 persoane

Pret: 3.64490 lei cu TVA / buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   MESSC02
 
Finisaj Uleiat
Numar persoane 6 persoane
Dimensiune masa 40x900x1600 mm

Va doriti o masa din lemn stabila pentru living  in jurul careia sa adunati familia? Masa din lemn de stejar cu picioare din metal in cruce este facuta pentru a aduna in jurul ei 6 persoane. In timp ce blatul din lemn masiv de stejar confera eleganta, unicitate si durabilitate, picioarele in cruce sunt menite sa asigure stabilitate.

Masa este confectionata din lemn si fiecare blat are caracter distinct si arata usor diferit, gratie materialului natural. 

Imaginile au  caracter ilustrativ. Pentru a observa specificitatea produsului si mai multe detalii despre masa din lemn cu picioare de metal va rugam sa ne contactati in magazin. 

Produse complementare
Discount 15%
2270.00 lei
1929.50 lei
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie