Mese lemn cu picioare metal Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice drepte - 8 persoane Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice drepte - 8 persoane
Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice drepte - 8 persoane
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Mese lemn cu picioare metal /  Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice drepte - 8 persoane
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Scari din lemn Mese din lemn

Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice drepte - 8 persoane

Pret: 4.24490 lei cu TVA / buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   MESSD03
 
Finisaj Uleiat
Numar persoane 8 persoane
Dimensiune masa 40x1000x1900 mm

Doresti sa aduni prieteni si familia laolalta si ai nevoie de o masa din lemn pentru 8 persoane? Aceasta masa de 8 persoane din lemn poate fi piesa de mobilier centrala in bucatarii sau living. 

Masa din lemn de stejar cu picioare din metal este stabila, fixa si durabila. Masa cu blat din lemn aduna impreuna 8 persoane si este sustinuta de picioare drepte metalice, care confera echilibru.  Gratie aspectului din lemn natural masa poate fi incadrata in interioare cu stil  rustic, minimalist sau clasic.

Blatul confectionat din lemn de stejar masiv confera durabilitate mesei, picioarele drepte din metal sunt proiectate pentru stabilitate. 

 

Pentru ca mesele din lemn sunt realizate din lemn, fiecare produs poate prezenta mici diferente de aspect. 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie