Mese lemn cu picioare metal Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice paianjen - 6 persoane Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice paianjen - 6 persoane
Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice paianjen - 6 persoane
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Mese lemn cu picioare metal /  Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice paianjen - 6 persoane
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Scari din lemn Mese din lemn

Masa stejar masiv clasa CD cu picioare metalice paianjen - 6 persoane

Pret: 4.68290 lei cu TVA / buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   MESSP01
 
Finisaj Uleiat
Numar persoane 6 persoane
Dimensiune masa 40x900x1600 mm

De ce sa alegeti o masa din lemn de stejar cu picioare metalice in forma de paianjen?

Sa ne fie masa masa ... spun colindele romanesti. Pentru romani, masa este elementul central al locuintei, cea care aduna familia impreuna pentru a se bucura de abundenta hranei. Din acest motiv masa din lemn cu blat de stejar pentru 8 persoane si picioare - stabile si practice - in forma de paianjen- este elementul care confera eleganta, unicitate si stil. Masa din lemn este potrivita pentru bucatarie sau living, gratie rafinamentului unic pe care il aduce blatul din lemn de stejar. 

 

Fiecare masa din lemn de stejar cu picioare metalice paianjen pentru 8 prsoane are  caracter distinct si arata usor diferit, gratie materialului natural. 

Imaginile au  caracter ilustrativ. Pentru a observa specificitatea produsului si mai multe detalii despre masa din lemn cu picioare de metal va rugam sa ne contactati in magazin. 

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie