Materiale montare si finisaj parchet Adezivi Parchet Pachet de adezivi de montaj parchet pentru 30 mp Pachet de adezivi de montaj parchet pentru 30 mp
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Materiale montare si finisaj parchet /  Adezivi Parchet /  Pachet de adezivi de montaj parchet pentru 30 mp
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Pachet de adezivi de montaj parchet pentru 30 mp

Discount 16%
Promotii
Pret vechi: 3.52730 lei cu TVA / set
Pret: 2.96293 lei cu TVA / set
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Bona
Cod produs:   PAM01
 
Dimensiune spatiu montaj 30 mp

Acest pachet de adezivi de montaj este un set complet, conceput pentru a acoperi o suprafata de 30 de metri patrati. Pachetul include doua produse de calitate superioara, rasina Epoxidica (bariera de vapori) Bona R410 si adezivul Bicomponent R778, potrivite pentru montarea eficienta si de durata a parchetului masiv.

 

Descriere produs

Rasina Epoxidica (bariera de vapori) Bona R410

 

Rasina Epoxidica (grund) Bona R410 este utilizată ca hidroizolator și pentru impermeabilizarea suprafețelor cu umiditate de până la 5 CM%. Aceasta este un excelent izolator împotriva umidității reziduale și asigură o bună aderență pentru toate tipurile de suport. De remarcat, produsul nu conține apă sau solvenți, ceea ce îl face sigur și eficient.

Adezivul Bicomponent R778

Adezivul Bicomponent R778 este un adeziv pentru parchet din lemn, care asigură aderența pe majoritatea tipurilor de suport și de lemn. Acest adeziv reactiv poliuretanic bicomponent nu conține apă sau solvenți organici și se usucă prin reacție chimică, având un timp de deschidere mare. Este recomandat pentru esențe de lemn cu sensibilitate sporită la umiditate și pentru suport neabsorbant. R778 se usucă fără a se contracta, păstrând forma spaclului datorită compoziției sale compacte.


Disponibil pentru vânzare în magazinul nostru online, acest sistem cu adeziv de montaj parchet și bariera de vapori pentru suprafața de 30 mp este potrivit pentru profesioniștii în amenajări sau pentru cei care doresc să-și instaleze singuri parchetul. Asigurăm livrare națională, deci puteți comanda cu încredere de oriunde vă aflați.

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Discount 19%
Promotii
408.65 lei
327.00 lei
Discount 16%
Promotii
680.00 lei
570.00 lei