Parchet stratificat Parchet dublu-stratificat Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală) Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)
Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet stratificat /  Parchet dublu-stratificat /  Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Parchet laminat Parchet laminat Scari din lemn Mese din lemn

Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)

Discount 14%
Promotii
Pret vechi: 41900 lei cu TVA / mp
Pret: 35700 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PDSS52
 
Esenta Stejar
Provenienta Parteneri UE
Finisaj Uleiat
Culoare Natural
Sistem imbinare Nut si feder
Incalzire in pardoseala Da
Dimensiune 13x180x400-2200 mm
Clasa de Selectie Natur
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Grosime 13 mm
Stratificare Dublu stratificat
Strat de uzura 3 mm

Dincolo de numele exotic al acestui model de parchet dublu stratificat din stejar Jamaica este, de fapt, pardoseala de care ai nevoie pentru casa ta cu sistem de incalzire in pardoseala (si nu numai) pentru confortul familiei tale.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

 

Descriere produs

Parchetul dublu stratificat de stejar Jamaica  - atribute de durabilitate pentru case cu personalitate 

 

Parchetul dublu stratificat Jamaica poartă în structura sa căldura și eleganța lemnului, dublate de durabilitate conferite de un strat de uzură generos, ce permite refinisarea de până la trei ori. 

 

Parchetul dublu-stratificat Jamaica: strat de uzură din stejar pentru durabilitate, strat de suport din mesteacăn - pentru stabilitate. 

 

Parchetul dublu- stratificat Jamaica este fabricat din două esențe de lemn, ambele cu rol de durabilitate și calitatea pentru acest tip de pardoseală. Primul strat, de uzură, este confecționat din lemn de esență tare, menit să reziste timpului. Stratul de suport este fabricat din mesteacăn asigură stabilitate dimensională pardoselii, mai ales când este montată peste un sistem de încălzire prin pardoseală. 

 

Cele două tipuri de lemn cresc în zona temperată, astfel parchetul dublu stratificat Jamaica se adaptează bine în interioarele caselor din România. 

 

Grosime 13 mm. Altfel spus, parchetul dublu stratificat potențial de refinisare multiplă pentru durabilitate 

 

Parchetul dublu stratificat Jamaica este o pardoseală trainică și cu stabilitate dimensională bună. Cu o grosime de 13 mm, parchetul dublu-stratificat permite rașchetarea și refinisarea  acestuia până la trei ori. 

 

Parchet stratificat alb, pentru interioare moderneParchetul stratificat Jamaica are un aspect între simplu și exotic grației finisajului uleiat alb, distribuit pe lemnul periat ce evidențiază nervurile lemnului de stejar. Este un parchet dublu stratificat din lemn bizotat, astfel fiecare îmbinare este estetic vizibilă. 

Clasa AB a parchetului dublu-stratificat Jamaica -  un indicator al calității. Model ce vă oferă cea mai fină parte a lemnului de stejar 

 

Clasa de selecție este un indicator al calității lemnului. Lemnul din această clasă de selecție reprezintă fibra naturală a lemnului, selectată cu noduri mici/puține și alburn. 

 

Este un parchet dublu stratificat premium, potrivit pentru încălzirea în pardoseală, menit să te se bucure în timp, peste generații. 

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie