Parchet stratificat Parchet dublu-stratificat Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală) Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet stratificat /  Parchet dublu-stratificat /  Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Parchet Dublustratificat Stejar Jamaica - clasa Natur ( pentru Încălzire în Pardoseală)

Discount 19%
Promotii
Pret vechi: 41900 lei cu TVA / mp
Pret: 33900 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PDSS52
 
Esenta Stejar
Provenienta Parteneri UE
Finisaj Uleiat
Culoare Natural
Sistem imbinare Nut si feder
Incalzire in pardoseala Da
Dimensiune 13x180x400-2200 mm
Clasa de Selectie Natur
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Grosime 13 mm
Stratificare Dublu stratificat
Strat de uzura 3 mm

Dincolo de numele exotic al acestui model de parchet dublu stratificat din stejar Jamaica este, de fapt, pardoseala de care ai nevoie pentru casa ta cu sistem de incalzire in pardoseala (si nu numai) pentru confortul familiei tale.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

 

Stoc actual: 54.594 mp 

 

Descriere produs

Parchetul dublu stratificat de stejar Jamaica  - atribute de durabilitate pentru case cu personalitate 

 

Parchetul dublu stratificat Jamaica poartă în structura sa căldura și eleganța lemnului, dublate de durabilitate conferite de un strat de uzură generos, ce permite refinisarea de până la trei ori. 

 

Parchetul dublu-stratificat Jamaica: strat de uzură din stejar pentru durabilitate, strat de suport din mesteacăn - pentru stabilitate. 

 

Parchetul dublu- stratificat Jamaica este fabricat din două esențe de lemn, ambele cu rol de durabilitate și calitatea pentru acest tip de pardoseală. Primul strat, de uzură, este confecționat din lemn de esență tare, menit să reziste timpului. Stratul de suport este fabricat din mesteacăn asigură stabilitate dimensională pardoselii, mai ales când este montată peste un sistem de încălzire prin pardoseală. 

 

Cele două tipuri de lemn cresc în zona temperată, astfel parchetul dublu stratificat Jamaica se adaptează bine în interioarele caselor din România. 

 

Grosime 13 mm. Altfel spus, parchetul dublu stratificat potențial de refinisare multiplă pentru durabilitate 

 

Parchetul dublu stratificat Jamaica este o pardoseală trainică și cu stabilitate dimensională bună. Cu o grosime de 13 mm, parchetul dublu-stratificat permite rașchetarea și refinisarea  acestuia până la trei ori. 

 

Parchet stratificat alb, pentru interioare moderneParchetul stratificat Jamaica are un aspect între simplu și exotic grației finisajului uleiat alb, distribuit pe lemnul periat ce evidențiază nervurile lemnului de stejar. Este un parchet dublu stratificat din lemn bizotat, astfel fiecare îmbinare este estetic vizibilă. 

Clasa AB a parchetului dublu-stratificat Jamaica -  un indicator al calității. Model ce vă oferă cea mai fină parte a lemnului de stejar 

 

Clasa de selecție este un indicator al calității lemnului. Lemnul din această clasă de selecție reprezintă fibra naturală a lemnului, selectată cu noduri mici/puține și alburn. 

 

Este un parchet dublu stratificat premium, potrivit pentru încălzirea în pardoseală, menit să te se bucure în timp, peste generații. 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Drumul de la casă la "acasă" e lung și aventuros, presupune decizii și investiții, creativitate și alegeri care se iau cu mintea și cu inima. Personalizarea locuinței o transformă într-un cămin călduros. Însă, cu pardoseala potrivită, poți face din acest drum o călătorie, un răsfăț pentru picioarele tale. De fiecare dată când modifici, mobilezi ori decorezi o nouă cameră, ai ocazia de a-ți aminti cum ai luat prima decizie potrivită, care îți asigură confortul pe care îl meriți.   De aceea, astăzi discutăm despre parchetul stratificat, o alegere inspirată pentru design-ul casei tale.  
Exquisite flooring … for exclusive interiors La ce te gândesti când spunem ”parchet”? La mirosul profund al padurii? La atingerea fina a texturii copacului? Sau poate doar la pasii grei ce se aud pe dusumeaua masiva? La tonurile elegante prin care pardoseala aminteste de casa bunicii sau, dimpotriva, la palatele luminoase ale nobililor francezi?   Oricare dintre raspunsuri este adevarat pentru ca parchetul aduce cu el o emotie. Emotia de a fi a acasa. La toate acestea s-a gândit si Georgiana Enache, fondatoarea Alma Parchet, când a înfiintat marca în 2011.  La toate acestea si înca ceva.   
Acasă este mai mult decât o locuință banală, este ancora la final de zi și locul unde trăiești fiecare început, fiecare dimineață… fiecare moment drag sufletului tău. De aceea, este important să alegi cu grijă fiecare element, iar piesa de mobilier predominantă și poate chiar prima pe lista de investiții este pardoseala.    Vrei ce este mai bun și trainic pentru căminul tău, nu? O opțiune foarte apreciată este parchetul stratificat din lemn. Dacă te-ai întrebat de ce să îl alegi, te invităm să descoperim împreună.  
Imaginează-ți o dimineață geroasă de iarnă. Din confortul patului tău deschizi ochii și mijești ochii spre soarele ce răsare vag roșiatic, timid parcă e de la gerul greu de afară. Zâmbești a binețe soarelui și a stării de bine ce știi că te va însoți încă de la primul pas ce îl vei face pe pardoseala încălzită, mai apoi te va purta în bucătăria cu miros fin de cafea și scorțișoară. Și, odată că ai dat starea zile prin binecuvântarea dimineții cu zâmbete, totul va merge lin.    Primul pas, așadar, e important, iar acel prim pas îl poți face plăcut prin montarea unui sistem de încălzire prin pardoseală și montând un parchet cald și primitor, din lemn. Aceasta pentru că natura ne oferă ce e mai bun și mai plăcut.  
Întotdeauna facem alegeri, chiar și atunci când nu facem, chiar și atunci când nu investigăm ceea ce alegem. Util este să alegem cunoscând opțiunile. Anul 2023 a început cu întrebări și altfel de planificări. Întrebarea care apare acum este ce aleg în acest an? Noi suntem dedicați pardoselilor din lemn și pe acest palier vă putem sfătui, iar în ceea ce privește parchetul recomandarea noastră este să alegeți produse de calitate. Alegeți o singură dată și aveți pardoseala frumoasă, așa cum vă doriți, peste ani.
Încălzirea prin pardoseală este o soluție modernă și eficientă pentru încălzirea casei tale. În loc să te bazezi pe calorifere convenționale sau alte surse de căldură tradiționale, încălzirea prin pardoseală îți oferă confortul termic în fiecare colț al locuinței tale. Întrebarea pe care ți-o pui totuși e:  gresie sau parchet pentru încălzirea prin pardoseală? Aceasta pentru că există aceste două opțiuni populare pentru pardoselile potrivite pentru încălzirea prin pardoseală: gresie și parchet. Fiecare opțiune vine cu avantaje și caracteristici specifice, dar ambele pot fi utilizate în combinație cu sistemele de încălzire prin pardoseală pentru a crea o temperatură confortabilă în interiorul locuinței tale. Până la urmă tu alegi.  De la început te avertizăm că noi iubim lemnul pentru căldura sa. Și, până la urmă, și încălzirea prin pardoseală o alegi tot pentru căldură. Totuși, depunem eforturi să fim nepărtinitori și descriem ambele tipuri de pardoseală.