Materiale montare si finisaj parchet Adezivi Parchet Adeziv bicomponent R778 /10kg Adeziv bicomponent R778 /10kg
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Adeziv bicomponent R778 /10kg

Discount 19%
Promotii
Pret vechi: 40865 lei cu TVA / bidon
Pret: 32700 lei cu TVA / bidon
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Bona
Cod produs:   ADEZB01
 
Tip Produs Adezivi
Tip Suprafata Sapa/Lemn/OSB
Continut pachet 1
Greutate pachet 10 kg
Forma/ Textura Pasta
Ambalaj Bidon
Adeziv pentru Montare Parchet

Bona R778 este un adeziv pentru parchet din lemn care asigura aderenta pe majoritatea tipurilor de suport si de lemn. Este un adeziv reactiv poliuretanic bicomponent care nu contine apa sau solventi organici si se usuca prin reactie chimica, avand un timp de deschidere mare.

Este recomandat pentru esente de lemn cu sensibilitate sporita la umiditate si pentru suport neabsorbant. Adezivul R778 se usuca fara a se contracta. Gratie compozitiei compacte acesta pastreaza forma spaclului.

 

 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Discount 16%
Promotii
680.00 lei
570.00 lei