Parchet din lemn masiv Parchet masiv din lemn autohton Parchet stejar masiv nefinisat clasa Natur 15x70x250-500 mm Parchet stejar masiv nefinisat clasa Natur 15x70x250-500 mm
Parchet stejar masiv nefinisat clasa Natur 15x70x250-500 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet din lemn masiv /  Parchet masiv din lemn autohton /  Parchet stejar masiv nefinisat clasa Natur 15x70x250-500 mm
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Scari din lemn Mese din lemn

Parchet stejar masiv nefinisat clasa Natur 15x70x250-500 mm

Pret: 19200 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PMSN05
 
Esenta Stejar
Provenienta Romanesc
Finisaj Nefinisat
Culoare Natural
Sistem imbinare Nut si feder
Incalzire in pardoseala Nu
Clasa de Selectie Natur

Parchetul masiv Alma Parchet aduce locuinței confort si frumusete prin aspectul natural al lemnului. Este realizat din lemn autohton, stejar romanesc, asadar rezista peste generatii. Se recomanda finisarea cu lacul Bona Traffic, pentru un plus de rezistenta la trafic. Montarea, datorita sistemului de imbinare nut si feder, ii confera rezistenta si stabilitate, iar stratul de uzura permite reconditionarea acestuia in timp.

 

Descriere produs

Parchet stejar masiv nefinisat clasa Natur 20x70x350-400 mm

 

Intoarcerea la natura aduce un plus de suflet locuintei dumneavoastra! Intr-o lume rece, alegeti sa simtiti caldura lemnului sub picioarele goale, cu o ceasca de ceai fierbinte in mana si un moment doar pentru dumneavoastra. Parchetul din lemn  masiv aduce cu sine un model unic dat de fibra fiecarei specii in parte si frumusetea pe care doar natura o poate crea.

 

Specificatiile parchetului din lemn de stejar

 

Potrivit Wood Database, acestea sunt cateva caracteristici ale stejarului:

 

Greutatea medie a lemnului uscat: 755 kg/mc

 

Rezistenta la rupere: 102.3 MPa 

 

Elasticitatea: 12.15 GPa 

 

Rezistenta la socuri mecanice : 50.8 MPa 

 

Stabilitatea dimensiunii (proportie) : 1,9

 

Parchetul din lemn de stejar este stabil, elastic si rezistent, fiind ideal pentru o pardoseala durabila.

 

Aspectul parchetului din lemn de stejar

 

 

Stejarul este cunoscut pentru aspectul deosebit, prin nervurile si nodurile care deseneaza in mod unic lemnul. Culoarea este calda, placuta si usor integrat in interioare. In plus, lemnul de stejar poate fi colorat intr-o paleta de culori si finisaje diferite.

 

Avantajele parchetului masiv din lemn  de stejar

 

Parchetul masiv din lemn de stejar este o optiune durabila si eleganta. Stejarul este o specie dura de lemn, fiind rezistent la socuri. Este un lemn autohton, lucreaza putin in timp si este adaptat la mediul Romaniei. 

 

Parchetul din lemn de stejar se poate bucura de o paleta larga de finisaje, de la alb cu finisaj lucios, pana la culori mai inchise, mate. 

 

Din punct de vedere al pretului, parchetul din stejar este o optiune de buget, pretul fiind pentru fiecare.

 

Finisaje ale parchetului din lemn de stejar

 

Parchetul nu este lacuit sau uleiat, este nefinisat, necesita aplicarea finisajului dupa montaj. Optati pentru culoarea dorita si alegeti finisajul care poate consta in ulei sau lac si poate fi lucios, mat, sau chiar undeva intre cele doua. Alegerea va apartine!

 

Clase de selectie

 

In functie de gusturi, puteti alege intre cele 3 clase de selectie care reprezinta uniformitatea culorii si numarul de noduri sau fisuri existente. 

 

Daca doriti un parchet lipsit de noduri, cu o culoare cat mai uniforma, optati pentru clasa de selectie Premium (A):

 

- A / Premium – diferente mici de culoare si noduri mici (muguri) de max. 3 mm ocazional, fara alburn.

 

 

 

Daca sunteti de parere ca lemnul nu este lemn fara cateva noduri, optati pentru clasa de selectie Natural (B):

 

- B / Natural - se accepta noduri sau grupari de noduri de 3-15 mm, diferente de culoare, alburn pe maxim 10 % din suprafata piesei.

 

 

 

In cazul in care stilul rustic este ce cautati, cu siguranta va va placea clasa de selectie Rustic (C):

 

- C / Rustic - se accepta noduri, grupuri de noduri de orice dimensiune, fisuri care au fost chituite si finisate din fabrica, diferente mari de culoare intre placi, alburn.

 

Recomandari 

 

Pentru o intretinere optima  a parchetului din lemn, recomandam curatarea acestuia cu o carpa umeda si cu produse de calitate.

 

Pentru improspatarea aspectului, parchetul din lemn se poate rascheta si refinisa dupa cativa ani. Recomandarea noastra este sa apelati la specialisti pentru a va putea bucura de aceasta optiune de cat mai multe ori, stratul de uzura fiind limitat.

 

 

Produse complementare
Discount 14%
Promotii
315.40 lei
269.00 lei
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie