Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv de lux Parchet Stejar masiv Design Petit Versailles - Rustic - 20x600x600 mm Parchet Stejar masiv Design Petit Versailles - Rustic - 20x600x600 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet din lemn de lux /  Parchet din lemn masiv de lux /  Parchet Stejar masiv Design Petit Versailles - Rustic - 20x600x600 mm
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Parchet Stejar masiv Design Petit Versailles - Rustic - 20x600x600 mm

Cere oferta
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PMSD03
 
Esenta Stejar
Provenienta Romanesc
Finisaj Nefinisat
Culoare Natural
Sistem imbinare Nut si feder
Incalzire in pardoseala Nu
Dimensiune 20 x 600 x 600 mm
Clasa de Selectie Rustic
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Grosime 20 mm
Stratificare Masiv
Culoare finisaj Personalizat

Parchetul Stejar masiv Design Petit Versailles combina eleganta modelului impletit cu frumusetea naturala a lemnului. Asta pentru ca se incadreaza in clasa de selectie Rustic – se accepta noduri si fisuri care au fost chituite si finisate, diferente de culoare si alburn pe 10 – 30% din suprafata piesei. Parchetul este nefinisat, iar pentru aceasta se recomanda folosirea uleiului Bona Craft Oil 2k. Sistemul de imbinare este nut si feder, iar grosimea placilor este de 20 mm.

Descriere produs

Broderii cusute in podele.

Un pian si un violoncel lucrate manual. O pereche de pantofi cu toc primiti in dar de la un celebru pantofar. Dar si zece minute de lumina magica intrand pe fereastra, vara. Toate acestea au nevoie sa stea pe ceva. Iar artistii parchetari stiu asta foarte bine. Si croiesc cu migala modele, forme, umbre si nuante despre care sa povestesti si peste secole. Caci imbinarile se fac cu cap, cu cep de lemn, fara urma de adeziv modern. Asta, bineinteles, dupa ce fiecare bucata de lemn e slefuita si lacuita respectand intocmai mestesugul mostenit din generatie in generatie.

 

Impletite pentru tine.

O alta traditie care s-a pastrat peste timp este desenarea modelului dupa cum isi doreste cel care a comandat lucrarea. Daca mai marii vremurilor, cei care comandau astfel de pardoseala dupa cum au vazut la Paris, si-au pus amprenta pe multe modele celebre, astazi e momentul ca si tu sa creezi cot la cot cu artistii parchetari modelul care te reprezinta cel mai bine. Fie ca vorbim despre un birou, un living, o biblioteca sau un dormitor matrimonial.

 

Te asteptam oricand doresti in showroom-ul Alma Parchet pentru a discuta mai multe despre acest tip de parchet.
Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
A venit  timpul să alegi pardoseala și să mergi să cumperi parchet din lemn, fiindcă îți place aspectul senzațional.
Exquisite flooring … for exclusive interiors La ce te gândesti când spunem ”parchet”? La mirosul profund al padurii? La atingerea fina a texturii copacului? Sau poate doar la pasii grei ce se aud pe dusumeaua masiva? La tonurile elegante prin care pardoseala aminteste de casa bunicii sau, dimpotriva, la palatele luminoase ale nobililor francezi?   Oricare dintre raspunsuri este adevarat pentru ca parchetul aduce cu el o emotie. Emotia de a fi a acasa. La toate acestea s-a gândit si Georgiana Enache, fondatoarea Alma Parchet, când a înfiintat marca în 2011.  La toate acestea si înca ceva.   
Noi spunem că parchetul este prima mobilă în casă. Mai spunem că este un semn al distincției personale în amenajarea casei, în transformarea unei case în cămin, în acel loc pe care îl numim cu drag ”acasă”.
Ne dorim mereu ce e mai bun și mai frumos pentru acasă și e firesc. De fapt, de aceea ne aflăm acum, aici, să vă ajutăm cu sugestii venite din experiență, ca voi să vă transformați căminul. ȘI, pentru noi care iubim lemnul, toate ideile de amenajări interioare sunt pentru case cu pardoseli din lemn.