Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC (LVT) Komi Pardoseala SPC (LVT) Komi
Pardoseala SPC (LVT) Komi
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Pardoseala SPC- LVT /  Pardoseala SPC (LVT) Komi
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Scari din lemn Mese din lemn

Pardoseala SPC (LVT) Komi

Pret: 15700 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   KAHRS
Cod produs:   SPCL05
 
Sistem imbinare Click
Incalzire in pardoseala Da
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Decoruri SPC Decoruri lemn
Dimensiuni SPC 6x218x1210 mm
Grosime pardoseala SPC 6 mm

Pardoseala SPC este un produs nou, inovativ ce imbina rezistenta pietrei si flexibilitatea materialului compozit. Este un parchet pretabil pentru incalzire in pardoseala si spatii cu umiditate sporita, precum bai si bucatarii. 

Fiind foarte subtire se poate monta inclusiv in incaperi unde pragurile sunt problematice. Parchetul SPC este durabil si rezistent, inclusiv in condititii de trafic intens. Este o optiune optima - la un raport pret calitate adecvat - in locul parchetului laminat, gratie fiabilitatii. 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie