Parchet din lemn masiv Parchet masiv din lemn autohton Parchet Frasin masiv clasa Natur - bizotat 15x90x300-900 mm Parchet Frasin masiv clasa Natur - bizotat 15x90x300-900 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet din lemn masiv /  Parchet masiv din lemn autohton /  Parchet Frasin masiv clasa Natur - bizotat 15x90x300-900 mm
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Parchet Frasin masiv clasa Natur - bizotat 15x90x300-900 mm

Cere oferta
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PMFN16
 
Esenta Frasin
Provenienta Romanesc
Finisaj Nefinisat
Culoare Natural
Sistem imbinare Nut si feder
Incalzire in pardoseala Nu

Lemnul de frasin cucereste prin frumusetea modelului trasat de fibra - contrastele completeaza cu succes orice decor si stil. Un plus de unicitate si stil este dat de marginile bizotate. Acest parchet masiv se incadreaza in clasa de selectie Natur, cu noduri, diferente de culoare si alburn 10%. Lemnul este autohton, asadar lucreaza putin in timp. Sistemul de imbinare nut si feder confera parchetului rezistenta si stabilitate. Se recomanda finisarea acestui parchet cu lacul Bona Mega One.

 

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Descriere produs

Parchet masiv din lemn de frasin

Bucurati-va  de natura in caminul casei in care locuiti! Simtiti mirosul specific si pasiti cu talpile goale pe lemnul fin si cald. Incantati-va simturile cu parchetul masiv din lemn de frasin. 

Avantajele parchetului masiv din lemn de frasin

 

Parchetul de frasin are un aspect decorativ superb, aproape scenic. Aceasta prin culoare si prin textura deosebita, mai ales la clasa rustic.  Este o optiune estetica de senzatie prin fibrele ce pot fi evidentiate prin finisaje Bona

Lemnul de frasin nu este o esenta foarte dura, dar este trainic pentru greutatea pe care o are. 

Datorita culorii deschise a lemnului, puteti alege dintr-o paleta larga de culori si finisaje, optiunea este conditionata de preferintele dumneavoastra si de decorul ales.

Un alt avantaj il constituie stabilitatea rezultatelor. Lemnul de frasin este autohton, deci adaptat mediului Romaniei. Astfel, va puteti bucura de o pardoseala care nu isi modifica dimensiunile considerabil din cauza umiditatii sau a temperaturii, asadar nu face rosturi neplacute. 

Un avantaj este dat de pretul mai scazut, raport la cel din  stejar. Puteti beneficia de o pardoseala naturala din lemn cu aspect fabulos la costuri corecte. 

Daca doriti o schimbare de decor, pentru a evita montarea de la zero care poate fi costisitoare, trebuie doar sa apelati la echipa potrivita de parchetari. In functie de grosimea stratului de uzura, parchetul masiv din lemn de frasin poate fi raschetat si reconditionat. Puteti alege orice alta culoare si un finisaj diferit, totul depinde de gusturile dumneavoastra. 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
A venit  timpul să alegi pardoseala și să mergi să cumperi parchet din lemn, fiindcă îți place aspectul senzațional.
Exquisite flooring … for exclusive interiors La ce te gândesti când spunem ”parchet”? La mirosul profund al padurii? La atingerea fina a texturii copacului? Sau poate doar la pasii grei ce se aud pe dusumeaua masiva? La tonurile elegante prin care pardoseala aminteste de casa bunicii sau, dimpotriva, la palatele luminoase ale nobililor francezi?   Oricare dintre raspunsuri este adevarat pentru ca parchetul aduce cu el o emotie. Emotia de a fi a acasa. La toate acestea s-a gândit si Georgiana Enache, fondatoarea Alma Parchet, când a înfiintat marca în 2011.  La toate acestea si înca ceva.   
Ne dorim mereu ce e mai bun și mai frumos pentru acasă și e firesc. De fapt, de aceea ne aflăm acum, aici, să vă ajutăm cu sugestii venite din experiență, ca voi să vă transformați căminul. ȘI, pentru noi care iubim lemnul, toate ideile de amenajări interioare sunt pentru case cu pardoseli din lemn.