Parchet din lemn masiv Parchet masiv din lemn autohton Parchet Frasin masiv clasa Select - 16x70x500 mm Parchet Frasin masiv clasa Select - 16x70x500 mm
Parchet Frasin masiv clasa Select - 16x70x500 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet din lemn masiv /  Parchet masiv din lemn autohton /  Parchet Frasin masiv clasa Select - 16x70x500 mm
Parchet masiv de lux Parchet masiv de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Plinta Parchet Plinta Parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Mese lemn cu picioare metal Mese lemn cu picioare metal Lenjerii de pat Lenjerii de pat Scari din lemn Mese din lemn

Parchet Frasin masiv clasa Select - 16x70x500 mm

Promotii
Pret: 18900 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PMFN21
 
Esenta Frasin
Provenienta Romanesc
Finisaj Nefinisat
Culoare Natural
Incalzire in pardoseala Nu
Clasa de Selectie Select
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Grosime 16 mm
Stratificare Masiv

Parchetul din frasin aduce acea prospetime pe care o doresti in casa ta, in special prin culoarea deschisa care lumineaza interiorul.

Opteaza pentru parchetul din frasin si starneste admiratia musafirilor.

Casa ta va deveni locul preferat de intalnire, unde sa petreci clipe minunate alaturi de oamenii pe care ii iubesti.

Parchetul se incadreaza in clasa Select, asadar culoarea placilor este uniforma, pastrandu-se totodata desenul natural al fibrei.

 

 

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

 

Descriere produs

Parchet masiv din lemn de frasin

Bucurati-va  de natura in caminul casei in care locuiti! Simtiti mirosul specific si pasiti cu talpile goale pe lemnul fin si cald. Incantati-va simturile cu parchetul masiv din lemn de frasin. 

Avantajele parchetului masiv din lemn de frasin

 

Parchetul de frasin are un aspect decorativ superb, aproape scenic. Aceasta prin culoare si prin textura deosebita, mai ales la clasa rustic.  Este o optiune estetica de senzatie prin fibrele ce pot fi evidentiate prin finisaje Bona

Lemnul de frasin nu este o esenta foarte dura, dar este trainic pentru greutatea pe care o are. 

Datorita culorii deschise a lemnului, puteti alege dintr-o paleta larga de culori si finisaje, optiunea este conditionata de preferintele dumneavoastra si de decorul ales.

Un alt avantaj il constituie stabilitatea rezultatelor. Lemnul de frasin este autohton, deci adaptat mediului Romaniei. Astfel, va puteti bucura de o pardoseala care nu isi modifica dimensiunile considerabil din cauza umiditatii sau a temperaturii, asadar nu face rosturi neplacute. 

Un avantaj este dat de pretul mai scazut, raport la cel din  stejar. Puteti beneficia de o pardoseala naturala din lemn cu aspect fabulos la costuri corecte. 

Daca doriti o schimbare de decor, pentru a evita montarea de la zero care poate fi costisitoare, trebuie doar sa apelati la echipa potrivita de parchetari. In functie de grosimea stratului de uzura, parchetul masiv din lemn de frasin poate fi raschetat si reconditionat. Puteti alege orice alta culoare si un finisaj diferit, totul depinde de gusturile dumneavoastra. 

Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie