Pardoseala SPC- LVT Parchet SPC Makalu Parchet SPC Makalu
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Pardoseala SPC- LVT /  Parchet SPC Makalu
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Parchet SPC Makalu

Pret: 18900 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   KAHRS
Cod produs:   SPCP02
 
Sistem imbinare Click
Incalzire in pardoseala Da
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Decoruri SPC Decoruri piatra
Dimensiuni SPC 6x300x600 mm
Grosime pardoseala SPC 6 mm


Modelul de parchet SPC Makalu de la KAHRS este o alegere solida ?i versatila pentru diverse medii, inclusiv HORECA, locuin?e ?i birouri. Cu o grosime de 6 mm ?i dimensiuni de 6x300x600 mm, acest parchet ofera un aspect simplu ?i elegant, fiind potrivit pentru montarea peste sisteme de ncalzire n pardoseala.  Parchetul SPC Makalu adauga un element de stil n spa?iul n care este instalat, fiind o alegere practica ?i durabila  de pardoseala n diverse medii ?i desginuri de interior.

Descriere produs

Modelul de parchet SPC Makalu, produs de către reputatul KAHRS, se evidențiază ca o opțiune solidă și versatilă pentru diverse medii, cum ar fi sectorul HORECA, spațiile locative și birourile. Cu o grosime de 6 mm și dimensiuni de 6x300x600 mm, acest parchet oferă un aspect simplu și elegant, fiind în același timp remarcabil de dur și durabil, fiind o opțiune de montaj peste sisteme de încălzire în pardoseală. 

Cu un sistem de  imbinare "Click", montajul facilitează instalarea rapidă și eficientă, economisind timp și resurse. Acest aspect este deosebit de important pentru cei care doresc o soluție convenabilă pentru renovarea sau schimbarea pardoselilor.

Parchetul SPC Makalu este compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală, asigurând un confort termic confortabil în spațiul în care este instalat. Cu designul său inspirat din aspectul pietrei, parchetul adaugă stil în mediul ăn care este instalat.

 Parchetul SPC Makalu reprezintă o alegere practică, de stil și durabilă pentru cei care caută o soluție estetică pentru pardoseli în diferite medii, inclusiv peste încălzire în pardoseală. 

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Imaginează-ți o dimineață geroasă de iarnă. Din confortul patului tău deschizi ochii și mijești ochii spre soarele ce răsare vag roșiatic, timid parcă e de la gerul greu de afară. Zâmbești a binețe soarelui și a stării de bine ce știi că te va însoți încă de la primul pas ce îl vei face pe pardoseala încălzită, mai apoi te va purta în bucătăria cu miros fin de cafea și scorțișoară. Și, odată că ai dat starea zile prin binecuvântarea dimineții cu zâmbete, totul va merge lin.    Primul pas, așadar, e important, iar acel prim pas îl poți face plăcut prin montarea unui sistem de încălzire prin pardoseală și montând un parchet cald și primitor, din lemn. Aceasta pentru că natura ne oferă ce e mai bun și mai plăcut.