Parchet din lemn de lux Parchet stratificat de lux Parchet Stratificat cu tăietură deosebită: Curb 10 | clasa Natural Parchet Stratificat cu tăietură deosebită: Curb 10 | clasa Natural
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet din lemn de lux /  Parchet stratificat de lux /  Parchet Stratificat cu tăietură deosebită: Curb 10 | clasa Natural
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Parchet Stratificat cu tăietură deosebită: Curb 10 | clasa Natural

Cere oferta
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   Alma Parchet
Cod produs:   PSLC02
 
Esenta Stejar
Provenienta Parteneri UE
Finisaj Nefinisat
Culoare Maro
Sistem imbinare Nut si feder
Incalzire in pardoseala Da
Clasa de Selectie Natur
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Grosime 16 mm
Stratificare Dublu stratificat
Strat de uzura 4 mm

Parchet din lemn stratificat  16 mm grosime, inspirat din undele naturii

La ce te gandesti cand spunem  parchet cu ” taietura curba”? Poate asa vezi viata. Sau poate, valurile marii, ce vin si pleaca in murmur si unde. Sau poate dealurile impadurite ce se unesc cu cerul, undeva, la orizont. Sunt atatea lucruri in unde, valuri si curbe in viata! Este motivul pentru care noi vedem cel mai frumos parchet in acest model : e din lemn, e stratificat, asadar de montat peste incalzire in pardoseala, e deosebit, chiar unic. E luxul pe care il meriti.

Revenind la intrebarea noastra despre parchet curb.

Noi ne gandim la fibra de lemn care niciodata nu pastreaza o linie dreapta si care ia forma vietii arborelui. La fel este si parchetul Curb, un parchet din lemn stratificat si modular. Un parchet unic. La parchetul dublustratificat ce poarta nobletea stejarului si stabilitatea stratului de suport din mesteacan. 

 Este un parchet deosebit care, prin taietura unduita, ne trimite spre unicitatea copacilor.  Da, daca va amintiti despre cel mai frumos parchet din lemn pe care noi l-am promovat, Bole, acesta este similar, fara a fi aceeasi marca. E, in schimb, spectaculos, din lemn de calitate superioara, un produs premium si la fel de remarcabil in casele voastre. 

NATURAL – Fibra naturala a alemnului, sunt permise noduri sanatoase de pana la 40 mm, noduri chituite de pana la 20 mm, noduri negre de pana la 10 mm, granule neregulate si maduva inchisa sunt permise, fara alburn, cu diferente de culoare, crapaturi de pana la 50 mm chituite. Sunt premise defecte naturale ale lemnului, chituite.

 

 

Descriere produs

Parchet stratificat de 16 mm grosime, ce păstrează mesajul naturii

 

Parchetul Curb este un parchet dublustratificat, durabil și cu un aspect deosebit. 4 milimetri din lemn de esență nobilă,  din stejar,   conferă trăinicia parchetului. Straturile de suport sunt din mesteacăn, lemn cald de foioase și conferă stabilitate pardoselii și un transfer optim al căldurii peste incalzirea in pardoseala. 

 

De ce parchet stratificat Curb 10?

 

L-am numit parchet Curb 10 (curb, nu curbat) pentru că este un pachet modular, format din paneluri de câte 10. Plăcile, cu aspect de dușumea din lemn deosebită, care pastreaza pe lungime linia curba a copacului din care au fost tăiate, se îmbină cu nut și feder, conferind un aspect special, natural, grație fiecărei fibre a lemnului și a tăieturii speciale. 

 

Dincolo de spectaculozitatea îmbinării, lemnul de stejar, atent și calitativ finisat, vine să completeze aspectul lemnului. Fiecare fibră evidențiată a parchetului cu aspect rustic te provoacă să te imaginezi în natură, acolo unde a prins planta devenite arbore ca mai apoi să îți dea oportunitatea ca tu să te bucuri de cel mai frumos parchet. 

 

Și poate părea mult spus cel mai frumos parchet, aceasta pentru că fiecare parchet din lemn e special. Dar noi vedem frumosul prin apartenența la natural, prin esență și aspect. 

 

Fratele de exterior al Curb 10 - Deck frasin thermo - 6

 

Dacă parchetul Curb 10, cu aspect de dușumea autentică, îți decorează interiorul în mod unic, află că inclusiv grădina ta se poate bucura de un aspect inedit prin deckingul de exterior, confecționat din frasin termotratat.

 

Cu aceleași note inedite ale tăieturii, confecționat din 6 plăci, Deck-ul din frasin este termotratat pentru a rezista afară, la intemperii și capriciile vremii. Da, pentru că inclusiv vremea e o linie curbă, așa precum acest parchet unic din lemn stratificat.

Clase de selecție și finisaje ale parchetului curb

 

Parchetul curb poate veni în casa dvs. În trei clase de selecție: select, natur și rustic. Și pentru că lemnul natural are noduri și alburn în grade variate, există inclusiv subclase de parchet rustic. 

 

Cât despre culoare, paleta coloristică este pliată pe gusturile clientului modern: alb, gri, coniac, tabac și, bineînțeles, natur. 

 

Dacă aveți preferințe pentru o altă culoare, doar scrieți-ne! E Cumpărați parchetul din lemn nefinisat, iar echipa noastră are experiența de a da tonul dorit. 

Vedeți imagini ale îmbinării, culorilor și clasei de selecție.

 

SELECT – Fibra naturala a lemnului, fara noduri negre, se permit noduri sanatoase de pana la 10 mm, fara alburn, culoare și textura naturala, cotat îin funcție de disponibilitate

 

 

 

NATURAL – Fibra natural a alemnului, sunt permise noduri sanatoase de pana la 40 mm, noduri chituite de pana la 20 mm, noduri negre de până la 10 mm, granule neregulate și maduva ichisa sunt permise, fara alburn, cu diferente de culoare, crapaturi de pana la 50 mm chituite. Sunt premise defecte naturale ale lemnului, chituite.

 

 

 

RUSTIC – Fibra naturala a lemnului, cu diferente mari de culoare intre lamele, sunt premise nelimitat noduri sanatoase, noduri negre chituite, crapaturi si alburn, granulatii neregulate, velatura si crapaturi chituite si toate celelalte defecte naturale ale lemnului.

 

 

Curb 10 -  parchet triplustratificat ce te cheamă să îl vezi

 

Iar dacă vrei să vezi spectacolul oferit de acest tip de parchet stratificat din lemn de stejar sau de decking-ul din frasin, e firesc. Și noi ne-am dori că îl vedem, să îl atingem să vedem cu ochii noștri cum arată parchetul pentru a imagina cu ochii minții cum va fi în casa noastră. Te putem ajuta cu primul aspect: să vezi și să simți prin ce este deosebit. 

 

Te invităm la noi, iar tu vei alege. 

 

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
A venit  timpul să alegi pardoseala și să mergi să cumperi parchet din lemn, fiindcă îți place aspectul senzațional.
Exquisite flooring … for exclusive interiors La ce te gândesti când spunem ”parchet”? La mirosul profund al padurii? La atingerea fina a texturii copacului? Sau poate doar la pasii grei ce se aud pe dusumeaua masiva? La tonurile elegante prin care pardoseala aminteste de casa bunicii sau, dimpotriva, la palatele luminoase ale nobililor francezi?   Oricare dintre raspunsuri este adevarat pentru ca parchetul aduce cu el o emotie. Emotia de a fi a acasa. La toate acestea s-a gândit si Georgiana Enache, fondatoarea Alma Parchet, când a înfiintat marca în 2011.  La toate acestea si înca ceva.   
Acasă este mai mult decât o locuință banală, este ancora la final de zi și locul unde trăiești fiecare început, fiecare dimineață… fiecare moment drag sufletului tău. De aceea, este important să alegi cu grijă fiecare element, iar piesa de mobilier predominantă și poate chiar prima pe lista de investiții este pardoseala.    Vrei ce este mai bun și trainic pentru căminul tău, nu? O opțiune foarte apreciată este parchetul stratificat din lemn. Dacă te-ai întrebat de ce să îl alegi, te invităm să descoperim împreună.  
Întotdeauna facem alegeri, chiar și atunci când nu facem, chiar și atunci când nu investigăm ceea ce alegem. Util este să alegem cunoscând opțiunile. Anul 2023 a început cu întrebări și altfel de planificări. Întrebarea care apare acum este ce aleg în acest an? Noi suntem dedicați pardoselilor din lemn și pe acest palier vă putem sfătui, iar în ceea ce privește parchetul recomandarea noastră este să alegeți produse de calitate. Alegeți o singură dată și aveți pardoseala frumoasă, așa cum vă doriți, peste ani.
Noi spunem că parchetul este prima mobilă în casă. Mai spunem că este un semn al distincției personale în amenajarea casei, în transformarea unei case în cămin, în acel loc pe care îl numim cu drag ”acasă”.
Ne dorim mereu ce e mai bun și mai frumos pentru acasă și e firesc. De fapt, de aceea ne aflăm acum, aici, să vă ajutăm cu sugestii venite din experiență, ca voi să vă transformați căminul. ȘI, pentru noi care iubim lemnul, toate ideile de amenajări interioare sunt pentru case cu pardoseli din lemn.