Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC (LVT) Oulanka Pardoseala SPC (LVT) Oulanka
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Pardoseala SPC- LVT /  Pardoseala SPC (LVT) Oulanka
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Pardoseala SPC (LVT) Oulanka

Pret: 16500 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   KAHRS
Cod produs:   SPCL09
 
Sistem imbinare Click
Incalzire in pardoseala Da
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Decoruri SPC Decoruri lemn
Dimensiuni SPC 5x172x1210 mm
Grosime pardoseala SPC 5 mm

Pardoseala SPC Oulanka lemn natur ofera un montaj simplu datorita sistemului de imbinare  click. Cu o grosime de 5 mm, este compatibila cu ncalzirea n pardoseala, potrivindu-se pentru diverse spa?ii, inclusiv locuin?e, birouri ?i HORECA. Decorurile naturale de lemn adauga autenticitate, iar dimensiunile ?i grosimea potrivite o fac eficienta pentru acoperirea suprafe?elor mari.

Descriere produs

Pardoseala SPC Oulanka lemn natur - confort si durabilitate

Pardoseala SPC Oulanka lemn natur aduce confort și calitate datorită caracteristicilor sale bine definite:

  • Sistem de imbinare "click": Montarea acestui tip de pardoseală este simplă și rapidă, ceea ce înseamnă că puteți beneficia rapid de noul dvs. podea.

  • Compatibilitate cu încălzirea în pardoseală: Puteți instala această pardoseală pe sistemele de încălzire prin pardoseală, oferind un confort termic plăcut în orice sezon.

  • Utilizare versatilă: Pardoseala SPC (LVT) Oulanka este potrivită pentru diverse spații, inclusiv locuințe, birouri și sectorul HORECA, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de avantajele sale într-o gamă variată de medii.

  • Decoruri lemn natur: Aspectul natural al decorurilor de lemn adaugă un caracter autentic și cald spațiului dvs.

  • Dimensiuni potrivite: Cu dimensiuni de 5x172x1210 mm și o grosime de 5 mm, această pardoseală SPC (LVT) Oulanka este potrivită pentru a acoperi eficient suprafețe mari.

Aceste caracteristici îmbunătățesc confortul și calitatea pardoselii SPC (LVT) Oulanka, făcând-o o alegere bună pentru orice tip de mediu.

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Imaginează-ți o dimineață geroasă de iarnă. Din confortul patului tău deschizi ochii și mijești ochii spre soarele ce răsare vag roșiatic, timid parcă e de la gerul greu de afară. Zâmbești a binețe soarelui și a stării de bine ce știi că te va însoți încă de la primul pas ce îl vei face pe pardoseala încălzită, mai apoi te va purta în bucătăria cu miros fin de cafea și scorțișoară. Și, odată că ai dat starea zile prin binecuvântarea dimineții cu zâmbete, totul va merge lin.    Primul pas, așadar, e important, iar acel prim pas îl poți face plăcut prin montarea unui sistem de încălzire prin pardoseală și montând un parchet cald și primitor, din lemn. Aceasta pentru că natura ne oferă ce e mai bun și mai plăcut.