Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC (LVT) Saham Pardoseala SPC (LVT) Saham
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Pardoseala SPC- LVT /  Pardoseala SPC (LVT) Saham
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Pardoseala SPC (LVT) Saham

Pret: 21900 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   KAHRS
Cod produs:   SPCL24
 
Sistem imbinare Click
Incalzire in pardoseala Da
Dimensiune 6x220x1829 mm
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Decoruri SPC Decoruri lemn
Dimensiuni SPC 6x220x1829 mm
Grosime pardoseala SPC 6 mm

Modelul de parchet SPC  Saham de la KAHRS este o alegere solida pentru pardoseli n medii variate, inclusiv HORECA, locuin?e ?i birouri. Cu o grosime de 6 mm ?i dimensiuni de 6x220x1829 mm, acest tip de pardoseala se monteaza u?or ?i poate fi utilizat cu sisteme de ncalzire n pardoseala, asigurnd un mediu confortabil ?i durabil.

Descriere produs

Parchet SPC  Saham, fabricat de KAHRS, se evidențiază ca o alegere robustă și versatilă pentru diverse medii, incluzând HORECA, locuințe și birouri. Cu o grosime de 6 mm și dimensiuni de 6x220x1829 mm, acest parchet oferă un aspect simplu și elegant, conservând în același timp un nivel de durabilitate deosebit.

Acest produs este compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală, asigurând un confort termic constant în spațiul în care este instalat. Cu sistemul său de imbinare "Click", instalarea devine rapidă și eficientă, economisind timp și resurse. Decorurile SPC se inspiră din aspectul lemnului, conferind un aer natural și plăcut în mediul în care este amplasat.

Astfel, parchetul SPC (LVT) Saham reprezintă o alegere rațională și durabilă pentru acoperirea pardoselilor în diverse medii, inclusiv peste sisteme de încălzire în pardoseală. Această opțiune adaugă un element de căldură și stil în mediul dvs., indiferent de destinația spațiului.

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Imaginează-ți o dimineață geroasă de iarnă. Din confortul patului tău deschizi ochii și mijești ochii spre soarele ce răsare vag roșiatic, timid parcă e de la gerul greu de afară. Zâmbești a binețe soarelui și a stării de bine ce știi că te va însoți încă de la primul pas ce îl vei face pe pardoseala încălzită, mai apoi te va purta în bucătăria cu miros fin de cafea și scorțișoară. Și, odată că ai dat starea zile prin binecuvântarea dimineții cu zâmbete, totul va merge lin.    Primul pas, așadar, e important, iar acel prim pas îl poți face plăcut prin montarea unui sistem de încălzire prin pardoseală și montând un parchet cald și primitor, din lemn. Aceasta pentru că natura ne oferă ce e mai bun și mai plăcut.