Parchet stratificat Parchet triplu-stratificat Parchet stratificat Stejar Husk I 10x125x1830 mm Parchet stratificat Stejar Husk I 10x125x1830 mm
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Parchet stratificat /  Parchet triplu-stratificat /  Parchet stratificat Stejar Husk I 10x125x1830 mm
Parchet din lemn de lux Parchet din lemn de lux Parchet din lemn masiv Parchet din lemn masiv Parchet stratificat Parchet stratificat Pardoseala SPC- LVT Pardoseala SPC- LVT Parchet laminat Parchet laminat Plinta Parchet Plinta Parchet Materiale montare si finisaj parchet Materiale montare si finisaj parchet Produse pentru ingrijirea parchetului Produse pentru ingrijirea parchetului Accesorii si scule pentru montaj parchet Accesorii si scule pentru montaj parchet Tablouri Pictate Tablouri Pictate Covoare si carpete romanesti tesute manual Covoare si carpete romanesti tesute manual Scari din lemn Mese din lemn

Parchet stratificat Stejar Husk I 10x125x1830 mm

Pret: 35800 lei cu TVA / mp
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0722 858788

office@superparchet.ro
Producator:   KAHRS
Cod produs:   PSKA025
 
Esenta Stejar
Provenienta Parteneri UE
Finisaj Uleiat
Culoare Natural
Sistem imbinare Click
Incalzire in pardoseala Da
Dimensiune 10x125x1830 mm
Clasa de Selectie Country
Utilizare HORECA & Locuinte & Birouri
Grosime 10 mm
Stratificare Triplustratificat
Strat de uzura 2

Conexiunea cu natura este una dintre principalele trend-uri ale acestui moment, iar parchetul stratificat Stejar Husk este o optiune atemporala. Dincolo de trend-urile din amenajari interioare, vei aprecia acest parchet indeosebi pentru aspectul de lux, eleganta si caldura pe care le ofera design-ului interior. Parchetul stratificat din lemn de stejar este un parchet triplustratificat, cu aspect periat si uleiat. Stratul de uzura al acestuia permite reconditionarea, avand posibilitatea refinisarii parchetului, astfel incat, chiar si dupa un deceniu, aspectul ingrijit sa se pastreze. Parchetul stratificat Stejar Husk este o optiune potrivita atat pentru locuinte cat si pentru spatii de birouri.

Produse complementare
Discount 16%
Promotii
680.00 lei
570.00 lei
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Drumul de la casă la "acasă" e lung și aventuros, presupune decizii și investiții, creativitate și alegeri care se iau cu mintea și cu inima. Personalizarea locuinței o transformă într-un cămin călduros. Însă, cu pardoseala potrivită, poți face din acest drum o călătorie, un răsfăț pentru picioarele tale. De fiecare dată când modifici, mobilezi ori decorezi o nouă cameră, ai ocazia de a-ți aminti cum ai luat prima decizie potrivită, care îți asigură confortul pe care îl meriți.   De aceea, astăzi discutăm despre parchetul stratificat, o alegere inspirată pentru design-ul casei tale.  
Exquisite flooring … for exclusive interiors La ce te gândesti când spunem ”parchet”? La mirosul profund al padurii? La atingerea fina a texturii copacului? Sau poate doar la pasii grei ce se aud pe dusumeaua masiva? La tonurile elegante prin care pardoseala aminteste de casa bunicii sau, dimpotriva, la palatele luminoase ale nobililor francezi?   Oricare dintre raspunsuri este adevarat pentru ca parchetul aduce cu el o emotie. Emotia de a fi a acasa. La toate acestea s-a gândit si Georgiana Enache, fondatoarea Alma Parchet, când a înfiintat marca în 2011.  La toate acestea si înca ceva.   
Acasă este mai mult decât o locuință banală, este ancora la final de zi și locul unde trăiești fiecare început, fiecare dimineață… fiecare moment drag sufletului tău. De aceea, este important să alegi cu grijă fiecare element, iar piesa de mobilier predominantă și poate chiar prima pe lista de investiții este pardoseala.    Vrei ce este mai bun și trainic pentru căminul tău, nu? O opțiune foarte apreciată este parchetul stratificat din lemn. Dacă te-ai întrebat de ce să îl alegi, te invităm să descoperim împreună.  
Îți dorești un model de parchet din lemn pentru acasă. E o decizie care arată că te respecți și că alegi căldura și confortul, că alegi ce e mai bun pentru tine. Îți mai dorești și un parchet stabil și durabil, gata finisat. Afli între timp că există  mai multe tipuri de parchet din lemn: masiv, stratificat, parchet triplustratificat, respectiv dublu stratificat.
Imaginează-ți o dimineață geroasă de iarnă. Din confortul patului tău deschizi ochii și mijești ochii spre soarele ce răsare vag roșiatic, timid parcă e de la gerul greu de afară. Zâmbești a binețe soarelui și a stării de bine ce știi că te va însoți încă de la primul pas ce îl vei face pe pardoseala încălzită, mai apoi te va purta în bucătăria cu miros fin de cafea și scorțișoară. Și, odată că ai dat starea zile prin binecuvântarea dimineții cu zâmbete, totul va merge lin.    Primul pas, așadar, e important, iar acel prim pas îl poți face plăcut prin montarea unui sistem de încălzire prin pardoseală și montând un parchet cald și primitor, din lemn. Aceasta pentru că natura ne oferă ce e mai bun și mai plăcut.  
Întotdeauna facem alegeri, chiar și atunci când nu facem, chiar și atunci când nu investigăm ceea ce alegem. Util este să alegem cunoscând opțiunile. Anul 2023 a început cu întrebări și altfel de planificări. Întrebarea care apare acum este ce aleg în acest an? Noi suntem dedicați pardoselilor din lemn și pe acest palier vă putem sfătui, iar în ceea ce privește parchetul recomandarea noastră este să alegeți produse de calitate. Alegeți o singură dată și aveți pardoseala frumoasă, așa cum vă doriți, peste ani.